29/12/2020 29/12/2020 Τηλεδιάσκεψη παρουσία της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα, Τρίτη, η Επιτροπή των ειδικών, με θέμα το πότε θα αρχίσουν τη δια ζώσης λειτουργία τους τα σχολεία. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, δεν πάρθηκε σήμερα η τελική απόφαση και οι ειδικοί θα επανεξετάσουν τα επιδημιολογικά δεδομένα την ερχόμενη Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, προκειμένου να προχωρήσουν...
29 Δεκεμβρίου, 2020 - 21:55
Τελευταία ενημέρωση: 29/12/2020 - 21:09

Ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη για τα σχολεία χωρίς οριστική απόφαση

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη για τα σχολεία χωρίς οριστική απόφαση

Τηλεδιάσκεψη παρουσία της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα, Τρίτη, η Επιτροπή των ειδικών, με θέμα το πότε θα αρχίσουν τη δια ζώσης λειτουργία τους τα σχολεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, δεν πάρθηκε σήμερα η τελική απόφαση και οι ειδικοί θα επανεξετάσουν τα επιδημιολογικά δεδομένα την ερχόμενη Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, προκειμένου να προχωρήσουν στην τελική τους εισήγηση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πλειονότητα των μελών της Επιτροπής τάχθηκε υπέρ του ανοίγματος των σχολείων στις 8 Ιανουαρίου 2021, ημερομηνία που έχει ανακοινωθεί από τις αρχές του Δεκεμβρίου.

Αξίζει, ωστόσο, να υπενθυμιστεί ότι η πορεία της πανδημίας αποτελεί μία δυναμική διαδικασία, με τα επιδημιολογικά δεδομένα να αλλάζουν από μέρα σε μέρα. Συνεπώς, προς το παρόν δεν μπορεί να προδικαστεί η τελική απόφαση των ειδικών.

πηγή: ΑΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων