30/01/2019 30/01/2019 Ο Πανελλήνιος Σύλλογος «Οι Φίλου του Αγίου Όρους» διοργανώνει εκδήλωση την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 7 μ.μ. στο Ξενοδοχείο Electra Palace (Ναυάρχου Νικοδήμου 18-20, Αθήνα), κατά την οποία θα ομιλήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος (Σαββάτος), Καθηγητής του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα «Ο...
30 Ιανουαρίου, 2019 - 16:36

Ομιλία θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Φίλων του Αγ. Όρους

Διαδώστε:
Ομιλία θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Φίλων του Αγ. Όρους

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος «Οι Φίλου του Αγίου Όρους» διοργανώνει εκδήλωση την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 7 μ.μ. στο Ξενοδοχείο Electra Palace (Ναυάρχου Νικοδήμου 18-20, Αθήνα), κατά την οποία θα ομιλήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος (Σαββάτος), Καθηγητής του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα «Ο σκοπός της Παιδείας και η Συμβολή της Αγιορειτικής Παράδοσης». Στα πλαίσια της εκδήλωσης ο Σύλλογός μας θα τιμήσει τον απελθόντα επί σειρά ετών Πρόεδρό του κ. Γεώργιο Καροτσιέρη και τον πρώην Διοικητή του Αγίου Όρους κ. Αρίστο Κασμίρογλου για την πολυετή προσφορά και δράση τους υπέρ του Αγίου Όρους. Μετά το πέρας της ομιλίας θα ακολουθήσει η κοπή βασιλόπιτας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων