21/09/2021 21/09/2021 Ομιλία με θέμα την οικογένεια και τους νέους στις μέρες της πανδημίας πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας, 20ης Σεπτεμβρίου 2021, στον προαύλειο χώρο του Ιερού Ναού Αγίων Ιάσονος και Σωσιπάτρου Ανεμομύλου στην Κέρκυρα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος υπό την αιγίδα της  Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε για το πώς μπορεί...
21 Σεπτεμβρίου, 2021 - 12:11
Τελευταία ενημέρωση: 21/09/2021 - 12:27

Ομιλία του Μητροπολίτη Μεσογαίας στην Κέρκυρα για την πανδημία

Διαδώστε:
Ομιλία του Μητροπολίτη Μεσογαίας στην Κέρκυρα για την πανδημία

Ομιλία με θέμα την οικογένεια και τους νέους στις μέρες της πανδημίας πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας, 20ης Σεπτεμβρίου 2021, στον προαύλειο χώρο του Ιερού Ναού Αγίων Ιάσονος και Σωσιπάτρου Ανεμομύλου στην Κέρκυρα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος υπό την αιγίδα της  Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε για το πώς μπορεί η χριστιανική πίστη και παράδοση να δώσει εμπνεύσεις σε ημέρες δυσκολίας στην επικοινωνία, άγχους και απουσίας προσανατολισμού, ενώ εξήγησε το γιατί τα φαινόμενα βίας εντείνονται και προχώρησε στο εάν υπάρχει ελπίδα.

Στο τέλος της ομιλίας του, απάντησε σε ερωτήσεις από το κοινό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων