05/08/2020 05/08/2020 Ο τηλεοπτικός σταθμός της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών επιμελήθηκε τηλεοπτικού αφιερώματος για τον νεοφανή άγιο Καλλίνικο Εδέσσης, στο οποίο μίλησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος, και το οποίο προβλήθηκε την Πέμπτη 30 Ιουλίου. Ο Σεβασμιώτατος κ. Ιερόθεος μίλησε για τον Άγιο σε πέντε ολιγόλεπτες ενότητες: Δώρο του Θεού στην ζωή μου, σύντομος...
05 Αυγούστου, 2020 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 05/08/2020 - 17:57

Ένα συγκινητικό Αφιέρωμα στον νέο Άγιον Καλλίνικο Εδέσσης

Διαδώστε:
Ένα συγκινητικό Αφιέρωμα στον νέο Άγιον Καλλίνικο Εδέσσης

Ο τηλεοπτικός σταθμός της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών επιμελήθηκε τηλεοπτικού αφιερώματος για τον νεοφανή άγιο Καλλίνικο Εδέσσης, στο οποίο μίλησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος, και το οποίο προβλήθηκε την Πέμπτη 30 Ιουλίου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Ιερόθεος μίλησε για τον Άγιο σε πέντε ολιγόλεπτες ενότητες: Δώρο του Θεού στην ζωή μου, σύντομος βίος του αγίου Καλλινίκου, η επισκοπική του διακονία, η αντιμετώπιση της ασθενείας του και η σημασία της αγιοκατατάξεώς του.

Προβλήθηκαν φωτογραφίες του Αγίου, ακούσθηκε η φωνή του ως λειτουργού και ως ομιλητού, και προβλήθηκε στιγμιότυπο από βίντεο που διασώθηκε του Αγίου.

Πρόκειται για μια συνοπτική και κατά το δυνατόν πλήρη παρουσίαση του Αγίου, μέσα από την οποία μπορεί να τον γνωρίσει ο θεατής.

Δείτε το αφιέρωμα:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων