15/02/2019 15/02/2019 Παρουσιάστηκε με επιτυχία το βιβλίο «Όρεξη να ‘χεις για Θεό», από τις εκδόσεις “ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ”, της Κυριακής Φράγκου στο βιβλιοπωλείο Puplic στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Την εκδήλωση τίμησαν και προλόγισαν ο Σεβασμιώτατος Mητροπολίτης Ιερισσού κ. κ. Θεόκλητος, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μητροπόλεως Αρούσας και κεντρικής Τανζανίας, Ιερομόναχος π. Πορφύριος, ο αιδεσιμολ. πρωτ. π. Νικόλαος Χαμαμτζόγλου, εφημέριος...
15 Φεβρουαρίου, 2019 - 16:03

“Όρεξη να ‘χεις για Θεό”

Διαδώστε:
“Όρεξη να ‘χεις για Θεό”

Παρουσιάστηκε με επιτυχία το βιβλίο «Όρεξη να ‘χεις για Θεό», από τις εκδόσεις “ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ”, της Κυριακής Φράγκου στο βιβλιοπωλείο Puplic στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Την εκδήλωση τίμησαν και προλόγισαν ο Σεβασμιώτατος Mητροπολίτης Ιερισσού κ. κ. Θεόκλητος, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μητροπόλεως Αρούσας και κεντρικής Τανζανίας, Ιερομόναχος π. Πορφύριος, ο αιδεσιμολ. πρωτ. π. Νικόλαος Χαμαμτζόγλου, εφημέριος του Αγίου Δημητρίου και πολιούχου Θεσσαλονίκης, ο Γέροντας Νεκτάριος από τη Σκήτη της Αγίας Άννης, Αγίου Όρους και ο αιδεσιμολ. πρωτ. π. Χρήστος Μήτσιου. Μεταξύ άλλων παρευρέθησαν μοναχοί και μοναχές αλλά και ο γνωστός σκηνοθέτης Γρηγόρης Αποστολόπουλος.

Το βιβλίο που προλογίζει ο Aιδεσιμολ. πρωτ. π. Γεώργιος Χριστοδούλου, αναφέρεται στη θαυμαστή παρουσία του Θεού στη ζωή της συγγραφέως αλλά και στις ζωές των άστεγων συνανθρώπων μας στη Θεσσαλονίκη και αλλού. Στιγμές από τη σκληρή ζωή της νύχτας αποτυπώνονται στο βιβλίο και δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Το βιβλίο έχει ως στόχο να δυναμώσει την πίστη, να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία αλλά και να ενισχύσει με την πώλησή του την ιεραποστολή και τα παιδιά που δεν έχουν πρόσβαση σε πόσιμο νερό καθώς και τους αστέγους της Ελλάδας.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων