08/07/2023 09/07/2023 Οριοθετήθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου 8 Ιουλίου 2023, η φωτιά που έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση του Αγίου Όρους, στην ευρύτερη ευρύτερη περιοχή της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας. Στη μάχη με τις φλόγες, όλες αυτές τις ώρες, έχουν ριχτεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Στην επιχείρηση κατάσβεσης εξακολουθούν να...
08 Ιουλίου, 2023 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 09/07/2023 - 5:43

Οριοθετήθηκε η φωτιά κοντά στην Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας

Διαδώστε:
Οριοθετήθηκε η φωτιά κοντά στην Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας

Οριοθετήθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου 8 Ιουλίου 2023, η φωτιά που έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση του Αγίου Όρους, στην ευρύτερη ευρύτερη περιοχή της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας.

Στη μάχη με τις φλόγες, όλες αυτές τις ώρες, έχουν ριχτεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Στην επιχείρηση κατάσβεσης εξακολουθούν να συμμετέχουν 4 καναντέρ και 2 ελικόπτερα με συνεχείς ρίψεις νερού, 11 οχήματα με 45 πυροσβέστες και 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων.

Η δασική πυρκαγιά εκδηλώθηκε πέντε χιλιόμετρα βόρεια – βορειοδυτικά της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας χωρίς, ωστόσο, να απειλείται κάποιο μοναστήρι.

 

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων