17/07/2021 17/07/2021 Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021, απένειμε τα πτυχία κατά την Ορκωμοσία των Μονίμων Λοχιών Τάξης 2021 «Επιλοχίας (ΠΖ) Δημήτριος Ίτσιος», στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ), στα Τρίκαλα. Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομου, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση. Συνολικά ορκίστηκαν 178...
17 Ιουλίου, 2021 - 11:14
Τελευταία ενημέρωση: 17/07/2021 - 10:37

Ορκωμοσία Μονίμων Λοχιών στη ΣΜΥ

Διαδώστε:
Ορκωμοσία Μονίμων Λοχιών στη ΣΜΥ

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021, απένειμε τα πτυχία κατά την Ορκωμοσία των Μονίμων Λοχιών Τάξης 2021 «Επιλοχίας (ΠΖ) Δημήτριος Ίτσιος», στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ), στα Τρίκαλα.

Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομου, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση. Συνολικά ορκίστηκαν 178 Μόνιμοι Λοχίες από την Ελλάδα και 16 από την Κύπρο.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας απέδωσε τιμητική πλακέτα στους παρόντες συγγενείς του Ήρωα Δημήτριου Ίτσιου, ο οποίος θυσιάστηκε για την Πατρίδα στη Μάχη των Οχυρών, τον Απρίλιο του 1941.

Κατά την παραμονή του, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας παρακολούθησε την εξέλιξη των έργων που πραγματοποιούνται στη ΣΜΥ. Επισκέφθηκε το υπό κατασκευή κτήριο εστιατορίων, δωρεά της Κυπριακής Κυβέρνησης, τις καινούργιες αίθουσες διδασκαλίας, δωρεά του Ομίλου Λάτση και τον νέο πύργο αναρρίχησης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων