12/11/2020 12/11/2020 Όρθιος και περπατώντας έφυγε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος από την Αρχιεπισκοπή όπως όρθιος και δυνατός βγαίνει πάντα από τις δοκιμασίες με τη βοήθεια του Θεού. Από την στιγμή που ο Μακαριώτατος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” στην Αθήνα από τα Τίρανα πολλοί έσπευσαν να μιλήσουν για το τέλος εποχής του Αρχιεπισκόπου και σε πολλά...
12 Νοεμβρίου, 2020 - 22:03

Όρθιος και σε αυτή τη δοκιμασία ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας

Διαδώστε:
Όρθιος και σε αυτή τη δοκιμασία ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας

Όρθιος και περπατώντας έφυγε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος από την Αρχιεπισκοπή όπως όρθιος και δυνατός βγαίνει πάντα από τις δοκιμασίες με τη βοήθεια του Θεού.

Από την στιγμή που ο Μακαριώτατος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” στην Αθήνα από τα Τίρανα πολλοί έσπευσαν να μιλήσουν για το τέλος εποχής του Αρχιεπισκόπου και σε πολλά ξένα μέσα δημοσιεύματα τον θέλουν να είναι καταβεβλημένος και εξασθενημένος από τον ιό.

Όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες του Πρακτορείου Ορθοδοξία Ope.gr, ο Αρχιεπίσκοπος είναι σε καλή κατάσταση ευδιάθετος καθόλου εξασθενημένος αλλά υπομένει για προληπτικούς λόγους την νοσηλεία του στο νοσοκομείο ώστε να αντιμετωπίσει με πιο ασφαλή μέσα τυχόν επιπλοκές της υγείας του λόγω του χρόνιου άσθματος που έχει.

Η βιασύνη μερικών καλοπροαίρετων να δώσουν ένα τέλος στην πορεία του Αρχιεπισκόπου φαίνεται ότι δε θα τους βγάλει αληθινούς.

Και μάλλον θα πρέπει κάπου εδώ να θυμηθούμε και τα λόγια του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας που σε τέτοιες περιπτώσεις θυμάται τον Ντοστογιέφσκι ο οποίος λέει : «Ότι μεγάλο και αληθινό είναι γεμάτο συγχώρεση».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων