03/08/2019 03/08/2019 Για τέταρτη συνεχή χρονιά στη Μόσχα πραγματοποιείται η φιλανθρωπική δράση “Φιλανθρωπία στο πόδι”, κατά τη διάρκεια της οποίας δρομείς βοηθούν τους ευάλωτους ανθρώπους μέσω της υπηρεσίας “Φιλανθρωπία”. Αποκορύφωμα της δράσης θα είναι ο αγώνας δρόμου της ομάδας “Φιλανθρωπία” στο πλαίσιο του Μαραθωνίου της Μόσχας στις 22 Σεπτεμβρίου του 2019. Όλα τα ποσά που θα συγκεντρωθούν...
03 Αυγούστου, 2019 - 14:16
Τελευταία ενημέρωση: 03/08/2019 - 14:17

Ορθόδοξη Φιλανθρωπική δράση “Φιλανθρωπία στο πόδι”

Διαδώστε:
Ορθόδοξη Φιλανθρωπική δράση “Φιλανθρωπία στο πόδι”

Για τέταρτη συνεχή χρονιά στη Μόσχα πραγματοποιείται η φιλανθρωπική δράση “Φιλανθρωπία στο πόδι”, κατά τη διάρκεια της οποίας δρομείς βοηθούν τους ευάλωτους ανθρώπους μέσω της υπηρεσίας “Φιλανθρωπία”.

Αποκορύφωμα της δράσης θα είναι ο αγώνας δρόμου της ομάδας “Φιλανθρωπία” στο πλαίσιο του Μαραθωνίου της Μόσχας στις 22 Σεπτεμβρίου του 2019. Όλα τα ποσά που θα συγκεντρωθούν κατά τη δράση, θα χρησιμοποιηθούν για στήριξη φιλανθρωπικών προγραμμάτων στο ορφανοτροφείο της Αγίας Σοφίας, όπου μένουν παιδιά με ειδικές ανάγκες, καθώς και για βοήθεια στους ασθενείς σε διάφορα νοσοκομεία που δεν έχουν συγγενείς.
Η ομάδα «Φιλανθρωπία στο πόδι» είναι μια πραγματική ομάδα, διαφορετικοί άνθρωποι, επιχειρηματίες, γιατροί, ιερείς και πολλοί άλλοι που ενώνονται και γίνονται πιο δυνατοί για να βοηθούν τους αδύναμους.  Η δράση “Φιλανθρωπία στο πόδι” είναι μια χαρούμενη δράση, που συγκεντρώνει όλο και περισσότερους εθελοντές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων