03/06/2019 03/06/2019 Με τις ευλογίες του Πατριάρχη Μόσχα και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλο, πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα, το περασμένο Σάββατο το 7ο πολιτιστικό Φεστιβάλ “Ορθοδοξία και αθλητισμός” Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν εξέχοντες αθλητές που παρουσίασαν αθλήματα, έγιναν αγώνες, έγινε γνωριμία με παραδοσιακούς χωρούς και με παραδοσιακές πολεμικές τέχνες. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Τμήματος Εκκλησιαστικών Σχέσεων με...
03 Ιουνίου, 2019 - 8:45

«Ορθοδοξία και αθλητισμός» στη Μόσχα

Διαδώστε:
«Ορθοδοξία και αθλητισμός» στη Μόσχα

Με τις ευλογίες του Πατριάρχη Μόσχα και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλο, πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα, το περασμένο Σάββατο το 7ο πολιτιστικό Φεστιβάλ “Ορθοδοξία και αθλητισμός”

Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν εξέχοντες αθλητές που παρουσίασαν αθλήματα, έγιναν αγώνες, έγινε γνωριμία με παραδοσιακούς χωρούς και με παραδοσιακές πολεμικές τέχνες.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Τμήματος Εκκλησιαστικών Σχέσεων με την Κοινωνία και τα ΜΜΕ, Βλαντιμίρ Λεγκόγια και πολλοί ιερείς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων