14/10/2020 14/10/2020 Συνάντηση με παράγοντες της ομογένειας από τον Παναμά είχε χθες στην Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού ο γενικός γραμματέας Γιάννης Χρυσουλάκης, συνεχίζοντας το άνοιγμα προς τον Ελληνισμό της Λατινικής Αμερικής. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Χρυσουλάκης, κατά τη συνάντηση στην οποία ήταν παρόν και ο σύμβουλος του...
14 Οκτωβρίου, 2020 - 13:38
Τελευταία ενημέρωση: 14/10/2020 - 12:58

Ορθοδοξία και Ελληνισμός στον Παναμά

Διαδώστε:
Ορθοδοξία και Ελληνισμός στον Παναμά

Συνάντηση με παράγοντες της ομογένειας από τον Παναμά είχε χθες στην Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού ο γενικός γραμματέας Γιάννης Χρυσουλάκης, συνεχίζοντας το άνοιγμα προς τον Ελληνισμό της Λατινικής Αμερικής.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Χρυσουλάκης, κατά τη συνάντηση στην οποία ήταν παρόν και ο σύμβουλος του πρωθυπουργού σε θέματα Λατινικής Αμερικής, Ιάσωνας Πιπίνης, συζητήθηκαν με τον ιερέα πατέρα Νικόλαο από τον Παναμά οι επόμενες δράσεις για τους αποδήμους του Παναμά.

Αρωγός στην προσπάθεια θα είναι και ο σημαντικός παράγων της ομογένειας της χώρας, Χαράλαμπος Τζανετάτος, επιχειρηματίας στους κλάδους των τροφίμων και του real estate.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων