21/10/2019 21/10/2019 Πρόκειται για μία ιστορική στιγμή που έκανε τις καμπάνες να χτυπήσουν χαρμόσυνα. Ήταν μία σπουδαία εκκλησιαστική είδηση που μετέδωσε πρώτο το Πρακτορείο Ορθοδοξία. ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Ανηγγέλθησαν τέσσερις Νέοι Αγιορείτες Άγιοι από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Κυρίως όμως ήταν η στιγμή που “έσπασε” από συγκίνηση η φωνή του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου κατά την αναγγελία της χαρμόσυνης είδησης...
21 Οκτωβρίου, 2019 - 12:54
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2019 - 13:59

Όταν «λύγισε» η φωνή του Οικουμενικού  Πατριάρχη

Διαδώστε:
Όταν «λύγισε» η φωνή του Οικουμενικού  Πατριάρχη

Πρόκειται για μία ιστορική στιγμή που έκανε τις καμπάνες να χτυπήσουν χαρμόσυνα. Ήταν μία σπουδαία εκκλησιαστική είδηση που μετέδωσε πρώτο το Πρακτορείο Ορθοδοξία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Ανηγγέλθησαν τέσσερις Νέοι Αγιορείτες Άγιοι από τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Κυρίως όμως ήταν η στιγμή που “έσπασε” από συγκίνηση η φωνή του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου κατά την αναγγελία της χαρμόσυνης είδησης για την μελέτη Αγιοκατάταξης τεσσάρων μεγάλων μορφών της Ορθοδοξίας, τεσσάρων χαρισματικών Αγιορειτών, του Δανιήλ Κατουνακιώτη, του Ιερώνυμου Σιμωνοπετρίτη, του Ιωσήφ τον Ησυχαστή και του Εφραίμ Κατουνακιώτη.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης δεν μπόρεσε να “κρύψει” την έντονη συγκίνησή του και κατά την αναγγελία των φημισμένων Αγιορειτών δημιουργεί ρίγη συγκίνησης.

Εκ παραλλήλου, οι στιγμές της αναγγελίας έκαναν  τους αγιορείτες να δακρύσουν και να δεχθούν την εν λόγω αναγγελία ως μια μεγάλη ευλογία από τον Παναγιώτατο.

Ακούστε το ιδιαιτέρως συγκινητικό απόσπασμα:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων