11/01/2021 11/01/2021 Δείτε ένα συγκινητικό απόσπασμα από την Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στις 5 Νοεμβρίου 2017 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αναργύρων Νέας Ιωνίας. Ο Άρχοντας της Ψαλτικής, Χαρίλαος Ταλιαδώρος, κατεβαίνει από το ψαλτήρι και ψάλλει μπροστά από την Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου το Άξιον Εστίν σε ήχο πλ. α’. και εν συνεχεία σκύβει ευλαβικά και...
11 Ιανουαρίου, 2021 - 17:56
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2021 - 20:12

Όταν ο Χαρίλαος Ταλιαδώρος προσκυνούσε την Αγία Ζώνη

Διαδώστε:
Όταν ο Χαρίλαος Ταλιαδώρος προσκυνούσε την Αγία Ζώνη

Δείτε ένα συγκινητικό απόσπασμα από την Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στις 5 Νοεμβρίου 2017 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αναργύρων Νέας Ιωνίας.

Ο Άρχοντας της Ψαλτικής, Χαρίλαος Ταλιαδώρος, κατεβαίνει από το ψαλτήρι και ψάλλει μπροστά από την Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου το Άξιον Εστίν σε ήχο πλ. α’. και εν συνεχεία σκύβει ευλαβικά και προσκυνά το ιερό κειμήλιο της Παναγίας μας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

Το βίντεο αυτό αποτελεί ντοκουμέντο με τον μακαριστό Πρωτοψάλτη της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας Χαρίλαο Ταλιαδώρο, να ψάλλει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αναργύρων Νέας Ιωνίας. Εκείνη την ημέρα μάλιστα τον είχε τιμήσει ο οικείος ποιμενάρχης με το χρυσό Σταυρό του αγίου Γεωργίου του Νεαπολίτου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ο Χαρίλαος Ταλιαδώρος ψάλλει προς τιμήν της Αγίας Ζώνης (ΒΙΝΤΕΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων