07/11/2020 07/11/2020 Την ευγνωμοσύνη του για το τηλεφώνημα που είχε δεχτεί από τον πρώην αντιπρόεδρο και νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, ο οποίος δήλωσε την υποστήριξή του στο Οικουμενικό Πατριαρχείο για την Αγιά Σοφιά, είχε εκφράσει σε τουίτ ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, κατά τον μήνα Ιούλιο 2020. Στο τουίτ, ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος ανέφερε: «Είμαι ευγνώμων...
07 Νοεμβρίου, 2020 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 07/11/2020 - 20:38

Όταν ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ εξέφραζε αλληλεγγύη για την Αγια Σοφιά

Διαδώστε:
Όταν ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ εξέφραζε αλληλεγγύη για την Αγια Σοφιά

Την ευγνωμοσύνη του για το τηλεφώνημα που είχε δεχτεί από τον πρώην αντιπρόεδρο και νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, ο οποίος δήλωσε την υποστήριξή του στο Οικουμενικό Πατριαρχείο για την Αγιά Σοφιά, είχε εκφράσει σε τουίτ ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, κατά τον μήνα Ιούλιο 2020.

Στο τουίτ, ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος ανέφερε: «Είμαι ευγνώμων για το τηλεφώνημα που δέχθηκα από τον Αντιπρόεδρο @JoeBiden. Μου εξέφρασε την υποστήριξή του στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, και την αλληλεγγύη του στην επιδίωξή μας για την διατήρηση του “status quo” της Αγίας Σοφίας».

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων