27/01/2020 27/01/2020 Στην κοπή πίτας του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, παραβρέθηκε ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, όπου είχε μια σύντομη συνομιλία με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνη Γεωργιάδη. Ο Σεβασμιώτατος έδωσε την ευχή του και τόνισε ότι στη διάρκεια της κρίσης «η ενότητα μας διασφαλίστηκε, μέσα από την προσφορά της αγάπης, που οι φτωχοί...
27 Ιανουαρίου, 2020 - 8:58
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2020 - 8:25

“Όταν οι φτωχοί τάιζαν τους φτωχότερους”

Διαδώστε:
“Όταν οι φτωχοί τάιζαν τους φτωχότερους”

Στην κοπή πίτας του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, παραβρέθηκε ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, όπου είχε μια σύντομη συνομιλία με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνη Γεωργιάδη.

Ο Σεβασμιώτατος έδωσε την ευχή του και τόνισε ότι στη διάρκεια της κρίσης «η ενότητα μας διασφαλίστηκε, μέσα από την προσφορά της αγάπης, που οι φτωχοί τάιζαν τους φτωχότερους για να κρατηθεί η ανθρώπινη αξιοπρέπεια».
Ως Μητροπολίτης στη Δυτική Θεσσαλονίκη, κάλεσε τον υπουργό Ανάπτυξης «να αγκαλιάσει» ακόμη περισσότερο αυτή την περιοχή, η οποία, όπως είπε, χρειάζεται υποδομές «για να γίνουν αγκωνάρι για την ανάπτυξη».«Η ανάπτυξη δεν έρχεται δια μαγείας, χρειάζεται περισσότερη δουλειά, περισσότερη προσοχή, ενότητα και αγάπη» είπε Σεβασμιώτατος.


«Η ανάπτυξη θα έρθει από τις ιδιωτικές επιχειρήσεις» τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων,υπογραμμίζοντας ότι το κράτος πρέπει να στηρίζει και να διευκολύνει την επιχειρηματικότητα.

Ανέφερε, ότι όλες οι ενδείξεις για την ελληνική οικονομία δείχνουν θετικές στη νέα περίοδο και πρόσθεσε ότι εάν αξιοποιηθεί η συγκυρία, μέσα από τη συνεργασία όλων, κυβέρνησης, φορέων, επιμελητηρίων, αυτοδιοίκησης και μέσα από τη σκληρή δουλειά υπάρχουν οι προοπτικές για ένα καλύτερο μέλλον.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων