07/01/2023 07/01/2023 Στόχος βομβαρδισμών έγιναν σήμερα Κυριακή 7 Ιανουαρίου οι έρημοι δρόμοι της ουκρανικής πόλης Μπαχμούτ που βρίσκεται στο επίκεντρο σκληρών πολεμικών συγκρούσεων, παρά τη μονομερή διακήρυξη της κατάπαυσης του πυρός από τη Μόσχα για τον εορτασμό των Χριστουγέννων. Οι βομβαρδισμοί προκάλεσαν λάμψεις στον καθαρό ουρανό, αλλά και σύννεφα από χιόνι στην πόλη, που έχει σχεδόν εγκαταλειφθεί...
07 Ιανουαρίου, 2023 - 18:56
Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2023 - 19:02

Ουκρανία: Βομβαρδισμοί παρά την εκεχειρία των Χριστουγέννων

Διαδώστε:
Ουκρανία: Βομβαρδισμοί παρά την εκεχειρία των Χριστουγέννων

Στόχος βομβαρδισμών έγιναν σήμερα Κυριακή 7 Ιανουαρίου οι έρημοι δρόμοι της ουκρανικής πόλης Μπαχμούτ που βρίσκεται στο επίκεντρο σκληρών πολεμικών συγκρούσεων, παρά τη μονομερή διακήρυξη της κατάπαυσης του πυρός από τη Μόσχα για τον εορτασμό των Χριστουγέννων.

Οι βομβαρδισμοί προκάλεσαν λάμψεις στον καθαρό ουρανό, αλλά και σύννεφα από χιόνι στην πόλη, που έχει σχεδόν εγκαταλειφθεί από τους 70.000 κατοίκους της, καθώς οι εθελοντές των ανθρωπιστικών οργανώσεων θέτουν τώρα σε κίνδυνο τη ζωή τους, προκειμένου να υποστηρίξουν όσους παραμένουν στο Μπαχμούτ.

 

Πηγή: ΑΠΕ -ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων