27/04/2023 27/04/2023 Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχε ένας 37χρονος ο οποίος λήστευε εκκλησίες στην περιοχή της Κορίνθου. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, ο  37χρονος, υπήκοος Αλβανίας, είχε ρημάξει 6 εκκλησίες ενώ είχε προσπαθήσει να ληστέψει άλλες 4 στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου. Από εικόνες και τάματα μέχρι παγκάρια και λείψανα από ιερούς ναούς της Κορινθίας...
27 Απριλίου, 2023 - 16:17
Τελευταία ενημέρωση: 27/04/2023 - 16:19

Ούτε ιερό ούτε όσιο: Ιερόσυλος έκλεβε λείψανα, τάματα και το παγκάρι από εκκλησίες

Διαδώστε:
Ούτε ιερό ούτε όσιο: Ιερόσυλος έκλεβε λείψανα, τάματα και το παγκάρι από εκκλησίες

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχε ένας 37χρονος ο οποίος λήστευε εκκλησίες στην περιοχή της Κορίνθου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, ο  37χρονος, υπήκοος Αλβανίας, είχε ρημάξει 6 εκκλησίες ενώ είχε προσπαθήσει να ληστέψει άλλες 4 στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου.

Από εικόνες και τάματα μέχρι παγκάρια και λείψανα από ιερούς ναούς της Κορινθίας είχε κλέψει ο  37χρονος ο οποίος έπεσε στα χέρια της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του στόχος του ήταν κυρίως εξωκλήσια από τα οποία λήστευε τα παγκάρια αλλά και ιερά αντικείμενα που βρίσκονταν μέσα σε αυτά.

Μάλιστα σύμφωνα με την προανάκριση ο 37χρονος φέρεται να είχε αποσπάσει από τα εξωκλήσια και ιερά λείψανα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων