14/01/2021 14/01/2021 Η πόλη του Ναυπλίου κατά τη διάρκεια της πρώτης νύχτας του ολικού lockdown που επέβαλε η κυβέρνηση στην Αργολίδα λόγω της αύξησης των κρουσμάτων, Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021. Τα μέτρα που θα ισχύουν θα είναι η απαγόρευση μετακίνησης εκτός των ορίων της Π.Ε. Αργολίδας εξαιρουμένης της μετακίνησης για λόγους υγείας. Από τις 18:00 έως τις...
14 Ιανουαρίου, 2021 - 22:01
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2021 - 22:07

“Ούτε ψυχή” στο Ναύπλιο την πρώτη νύχτα της ολικής απαγόρευσης

Διαδώστε:
“Ούτε ψυχή” στο Ναύπλιο την πρώτη νύχτα της ολικής απαγόρευσης

Η πόλη του Ναυπλίου κατά τη διάρκεια της πρώτης νύχτας του ολικού lockdown που επέβαλε η κυβέρνηση στην Αργολίδα λόγω της αύξησης των κρουσμάτων, Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021. Τα μέτρα που θα ισχύουν θα είναι η απαγόρευση μετακίνησης εκτός των ορίων της Π.Ε. Αργολίδας εξαιρουμένης της μετακίνησης για λόγους υγείας. Από τις 18:00 έως τις 05:00 απαγόρευση οποιασδήποτε μετακίνησης πολιτών εντός της Π.Ε. Αργολίδας εξαιρουμένων των εργαζομένων και οι οποίοι θα μπορούν μόνο να μετακινούνται από την οικία τους προς την εργασία τους και αντιστρόφως με αποκλειστική άδεια του εργοδότη τους. Αναστολή πραγματοποίησης θρησκευτικών τελετών και αναστολή λειτουργίας καταστημάτων (λιανεμπορίου κ.λπ.).

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων