03/09/2023 03/09/2023 Την Παρασκευή 1η Αυγούστου 2023 στο τέλος του Εσπερινού και της Ιεράς Παρακλήσεως προς τον Όσιο Μελέτιο τον εν Κιθαιρώνι ασκήσαντα, ο κτήτωρ της Γυναικείας Ιεράς Μονής Αγίων Νηπίων – Δερβενoχωρίων , Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π . Μελέτιος Στάθης αφού ευχαρίστησε τους πιστούς για τις ευχές τους, στο κήρυγμά του ανέφερε ότι: “Οι πιστοί Χριστιανοί πρέπει...
03 Σεπτεμβρίου, 2023 - 10:10
Τελευταία ενημέρωση: 03/09/2023 - 10:11

π.Μελέτιος Στάθης: Οι πιστοί να ακούν αυτά που λέει ο Αρχιεπίσκοπος και η Iερά Σύνοδος

Διαδώστε:
π.Μελέτιος Στάθης: Οι πιστοί να ακούν αυτά που λέει ο Αρχιεπίσκοπος και η Iερά Σύνοδος

Την Παρασκευή 1η Αυγούστου 2023 στο τέλος του Εσπερινού και της Ιεράς Παρακλήσεως προς τον Όσιο Μελέτιο τον εν Κιθαιρώνι ασκήσαντα, ο κτήτωρ της Γυναικείας Ιεράς Μονής Αγίων Νηπίων – Δερβενoχωρίων , Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π . Μελέτιος Στάθης αφού ευχαρίστησε τους πιστούς για τις ευχές τους, στο κήρυγμά του ανέφερε ότι:

“Οι πιστοί Χριστιανοί πρέπει να ακούν αυτά που λέει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος Β΄ και η Ιερά Σύνοδος, για το θέμα των νέων ταυτοτήτων. Δεν πρέπει”, τόνισε ο π. Μελέτιος, οι Χριστιανοί να ακούνε “τι λέει ο ένας και ο άλλος”!

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ανέφερε χαρακτηριστικά ‘ αντί οι Χριστιανοί να προσεύχονται για την κατάπαυση των δασικών πυρκαγιών, που τόσο ταλαιπωρούν την Πατρίδα μας, κάποιοι σπεύδουν στα Αστυνομικά Τμήματα, για να βγάλουν ταυτότητες παλαιού τύπου, επιβαρύνοντας το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας “.

Κείμενο – Φωτογραφίες: Σπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων