29/02/2020 01/03/2020 Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ “Συνδέσεις”, ήταν χθες, ο διακεκριμένος Ψυχίατρος και Διδάκτωρ Θεολογίας π. Στυλιανός Καρπαθίου, ο οποίος απάντησε σε ερωτήματα που αφορούν την επιδημία του κορωνοϊού και στο αν αυτός μπορεί να μεταδοθεί από την Θεία Μετάληψη. Ο π. Στυλιανός μεταξύ άλλων επεσήμανε πως η Εκκλησία είναι χώρος της χάριτος στον οποίο αντιμετωπίζονται...
29 Φεβρουαρίου, 2020 - 14:32
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2020 - 1:40

π. Στυλιανός Καρπαθίου: “Η Εκκλησία είναι χώρος της χάριτος”

Διαδώστε:
π. Στυλιανός Καρπαθίου: “Η Εκκλησία είναι χώρος της χάριτος”

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ “Συνδέσεις”, ήταν χθες, ο διακεκριμένος Ψυχίατρος και Διδάκτωρ Θεολογίας π. Στυλιανός Καρπαθίου, ο οποίος απάντησε σε ερωτήματα που αφορούν την επιδημία του κορωνοϊού και στο αν αυτός μπορεί να μεταδοθεί από την Θεία Μετάληψη.

Ο π. Στυλιανός μεταξύ άλλων επεσήμανε πως η Εκκλησία είναι χώρος της χάριτος στον οποίο αντιμετωπίζονται όλα τα προβλήματα και ότι ο Χριστός, το σώμα και το αίμα του οποίου κοινωνούμε κατά το μυστήριο της Θείας Μεταλήψεως, δεν είναι φορέας μικροβίων, ενώ έκανε και ιστορικές αναφορές σε επιδημικές κρίσεις προηγούμενων αιώνων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων