07/02/2024 07/02/2024 Στη σύλληψη γυναίκας προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας ενώ καταζητείται ο σύζυγος της για διάρρηξη κτηρίου και κλοπής. Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Μιχάλη Νικολάου στις 3 Φεβρουαρίου στις 07:40 καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Πάφου από Αρχιμανδρίτη υπεύθυνο της εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής...
07 Φεβρουαρίου, 2024 - 12:16
Τελευταία ενημέρωση: 07/02/2024 - 12:00

Πάφος: Σύλληψη γυναίκας για διάρρηξη γραφείου εκκλησίας

Διαδώστε:
Πάφος: Σύλληψη γυναίκας για διάρρηξη γραφείου εκκλησίας

Στη σύλληψη γυναίκας προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας ενώ καταζητείται ο σύζυγος της για διάρρηξη κτηρίου και κλοπής.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Μιχάλη Νικολάου στις 3 Φεβρουαρίου στις 07:40 καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Πάφου από Αρχιμανδρίτη υπεύθυνο της εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής που βρίσκεται στην πλατεία της Γεροσκήπου, ότι μεταξύ των ημερομηνιών 2-3 Φεβρουαρίου, μεταξύ των ωρών 16:30-6:30 αντίστοιχα, διαρρήχτηκε το γραφείο της εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής στην Γεροσκήπου που βρίσκεται δίπλα από την εκκλησία και κλάπηκε από αυτό το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ.

Στο μέρος είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Πάφου και από επιτόπιες εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η είσοδος και η έξοδος των δραστών επιτεύχθηκε από ξύλινο παράθυρο του γραφείου, αφού παραβιάστηκε με αιχμηρό αντικείμενο ενώ αποκόπηκαν και εξωτερικά προστατευτικά σίδερα.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις. Χτες Τρίτη λήφθηκε πληροφορία, συνέχισε ο κ. Νικολάου, ότι για στην υπόθεση πιθανόν να ενέχεται πρόσωπο που είναι μόνιμος κάτοικος Πάφου.

Την ίδια ημέρα εναντίον του προσώπου αυτού εκδόθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου ένταλμα σύλληψης και έρευνας του υποστατικού όπου διαμένει.

Στην συνέχεια είπε ο κ. Νικολάου χτες μεταξύ των ωρών 15:20 και 16:15 μέλη του ΤΑΕ Πάφου ερεύνησαν το υποστατικό στην παρουσία της συζύγου του καταζητούμενου προσώπου.

Στο πλαίσιο της έρευνας εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια το συνολικό χρηματικό ποσό των 4.705 ευρώ καθώς και μανικετόκουμπα χρυσού χρώματος και δύο δαχτυλίδια χάλκινου χρώματος.

Ως εκ τούτου πρόσθεσε ο κ. Νικολάου στις 15:30 της Τρίτης συνελήφθη η σύζυγος του καταζητούμενου. Ανακρινόμενη πρόβαλε κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων