20/07/2019 20/07/2019 Παιδιά από το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα που φιλοξενούνται, μετά την πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής, στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδας Κηφισίας, επεσκέφθησαν το Ναύπλιο. Η επίσκεψη στο Ναύπλιο πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση των εκκλησιαστικών συμβουλίων των Ιερών Ναών Αγίου Νεκταρίου , Αγίου Αναστασίου, και Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου. Η αποστολή των παιδιών συνοδευόμενα από μοναχές της Ιεράς...
20 Ιουλίου, 2019 - 12:21

Παιδιά από το Λύρειο Ίδρυμα επισκέφθηκαν το Ναύπλιο

Διαδώστε:
Παιδιά από το Λύρειο Ίδρυμα επισκέφθηκαν το Ναύπλιο

Παιδιά από το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα που φιλοξενούνται, μετά την πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής, στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδας Κηφισίας, επεσκέφθησαν το Ναύπλιο.

Η επίσκεψη στο Ναύπλιο πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση των εκκλησιαστικών συμβουλίων των Ιερών Ναών Αγίου Νεκταρίου , Αγίου Αναστασίου, και Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου.

Η αποστολή των παιδιών συνοδευόμενα από μοναχές της Ιεράς Μονής υποδέχθηκαν οι εφημέριοι  των Ναών π. Βασίλειος Γκολέμης και π. Παναγιώτης Κιντής.

Τα παιδιά προσκύνησαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου, ακολούθησε πρωινό στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού και ακολούθως πραγματοποίησαν επισκέψεις στον Άγιο Λουκά Λευκακίων, στο Παλαμήδι και την Αρχαία Ασίνη.

Στην αποστολή παραδόθηκαν αρκετά τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσαν οι Ιεροί Ναοί.

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων