17/03/2022 17/03/2022 Σε μια όμορφη και ανθρώπινη πρωτοβουλία συμμετέχουν μαθητές στο Δημοτικό Σχολείο ΙΑ’ Τσιρείου στη Λεμεσό, οι οποίοι μάζεψαν χρήματα για την δημιουργία γεωτρήσεων σε ένα χωριό της Αφρικής, προκειμένου οι κάτοικοι να έχουν πρόσβαση σε καθαρό νερό. Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν τα παιδιά, όταν έμαθαν για τις άσχημες συνθήκες διαβίωσης των ανθρώπων, και ιδιαίτερα των παιδιών...
17 Μαρτίου, 2022 - 11:53
Τελευταία ενημέρωση: 17/03/2022 - 11:56

Παιδιά δημοτικού από τη Λεμεσού μαζεύουν χρήματα για γεώτρηση στην Αφρική

Διαδώστε:
Παιδιά δημοτικού από τη Λεμεσού μαζεύουν χρήματα για γεώτρηση στην Αφρική

Σε μια όμορφη και ανθρώπινη πρωτοβουλία συμμετέχουν μαθητές στο Δημοτικό Σχολείο ΙΑ’ Τσιρείου στη Λεμεσό, οι οποίοι μάζεψαν χρήματα για την δημιουργία γεωτρήσεων σε ένα χωριό της Αφρικής, προκειμένου οι κάτοικοι να έχουν πρόσβαση σε καθαρό νερό.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν τα παιδιά, όταν έμαθαν για τις άσχημες συνθήκες διαβίωσης των ανθρώπων, και ιδιαίτερα των παιδιών στην Αφρική, αποφάσισαν να μαζέψουν χρήματα για την κατασκευή βρύσης διοργανώνοντας παζαράκια και άλλες γιορτές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες: ,
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων