16/05/2022 16/05/2022 Στο περίπτερο 16 της έκθεσης Εκκλησιαστικής Τέχνης «Ορθοδοξία», όπου στεγάζονται οι εκδόσεις «Εν Πλω», βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας για μια ανοιχτή συζήτηση ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Θεοδώρας, Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Γιάγκου. Ραφαήλ Γεωργιάδης/ope.gr Ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος είναι εφημέριος στον Ιερό Ναό της Παναγίας Λαοδηγήτριας και υπεύθυνος του γραφείου νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης. Με...
16 Μαΐου, 2022 - 18:53
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2022 - 19:51

«Παιδιά, νέοι κι εκκλησία» από τον π. Βαρνάβα Γιάγκου στην έκθεση Ορθοδοξία

Διαδώστε:
«Παιδιά, νέοι κι εκκλησία» από τον π. Βαρνάβα Γιάγκου στην έκθεση Ορθοδοξία

Στο περίπτερο 16 της έκθεσης Εκκλησιαστικής Τέχνης «Ορθοδοξία», όπου στεγάζονται οι εκδόσεις «Εν Πλω», βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας για μια ανοιχτή συζήτηση ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Θεοδώρας, Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Γιάγκου.

Ραφαήλ Γεωργιάδης/ope.gr

Ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος είναι εφημέριος στον Ιερό Ναό της Παναγίας Λαοδηγήτριας και υπεύθυνος του γραφείου νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης.

Με πλούσιο πνευματικό και κοινωνικό έργο, γνωστός για τα βιβλία και τις ομιλίες του, βρέθηκε καλεσμένος των εκδόσεων «Εν Πλω», όπου μαζί με τον κ. Αλέξη Λάππα, ψυχίατρο παιδιών και εφήβων, ανέπτυξαν το θέμα: «Παιδιά, νέοι κι Εκκλησία. Η ελπίδα που κρύβεται στον λόγο του Χριστού σε μια κοινωνία σε ρήξη».

Για ακόμη μία φορά ο π. Βαρνάβας εντυπωσίασε τους ακροατές με τον μεστό λόγο, την αμεσότητα και τις άρτιες απαντήσεις. Ο λόγος και οι σκέψεις του αναπαύουν τις ανησυχίες των νέων και τους βοηθούν να βρουν τον προσανατολισμό τους, τα πατήματά τους και να κερδίσουν την χαμένη ελπίδα που προκαλεί η κοινωνία μας, μία κοινωνία σε ρήξη.

Διαβάστε επίσης:

Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση Εκκλησιαστικής Τέχνης ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων