26/04/2022 26/04/2022 Ένας Παλαιστίνιος που τραυματίστηκε σήμερα τα ξημερώματα από σφαίρες του ισραηλινού στρατού στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη υπέκυψε στα τραύματά του, ανακοίνωσε το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας. Ο Ιμπραχίμ Ογουεϊντάτ, 20 ετών, τραυματίστηκε στο κεφάλι από σφαίρα στον καταυλισμό προσφύγων Ακαμπάτ Τζαμπέρ κοντά στην παλαιστινιακή πόλη Ιεριχώ, επεσήμανε το υπουργείο χωρίς να δώσει άλλες διευκρινίσεις για τις...
26 Απριλίου, 2022 - 17:33
Τελευταία ενημέρωση: 26/04/2022 - 17:40

Παλαιστίνιος νεκρός από ισραηλινά πυρά στη Δυτική Όχθη

Διαδώστε:
Παλαιστίνιος νεκρός από ισραηλινά πυρά στη Δυτική Όχθη

Ένας Παλαιστίνιος που τραυματίστηκε σήμερα τα ξημερώματα από σφαίρες του ισραηλινού στρατού στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη υπέκυψε στα τραύματά του, ανακοίνωσε το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας.

Ο Ιμπραχίμ Ογουεϊντάτ, 20 ετών, τραυματίστηκε στο κεφάλι από σφαίρα στον καταυλισμό προσφύγων Ακαμπάτ Τζαμπέρ κοντά στην παλαιστινιακή πόλη Ιεριχώ, επεσήμανε το υπουργείο χωρίς να δώσει άλλες διευκρινίσεις για τις συνθήκες του θανάτου του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων