21/03/2024 21/03/2024 Το δημοτικό σχολείο ”Μικρός Ναυτίλος” από την Κόρινθο, στα πλαίσια των εορταστικών για την 25 Μαρτίου 1821, πραγματοποίησαν βιωματικό μάθημα για την Δίκη του Κολοκοτρώνη μέσα στο κάστρο του Ναυπλίου το Παλαμήδι. Μαθητές από όλες τις τάξεις του Δημοτικού σχολείου με την άψογη συνεργασία των δασκάλων τους , παρουσίασαν μία εξαιρετική αναπαράσταση της Δίκης του...
21 Μαρτίου, 2024 - 13:47
Τελευταία ενημέρωση: 21/03/2024 - 13:52

Παλαμήδι: Αναπαράσταση της δίκης του Κολοκοτρώνη από μαθητές Δημοτικού (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Παλαμήδι: Αναπαράσταση της δίκης του Κολοκοτρώνη από μαθητές Δημοτικού (ΒΙΝΤΕΟ)

Το δημοτικό σχολείο ”Μικρός Ναυτίλος” από την Κόρινθο, στα πλαίσια των εορταστικών για την 25 Μαρτίου 1821, πραγματοποίησαν βιωματικό μάθημα για την Δίκη του Κολοκοτρώνη μέσα στο κάστρο του Ναυπλίου το Παλαμήδι.

Μαθητές από όλες τις τάξεις του Δημοτικού σχολείου με την άψογη συνεργασία των δασκάλων τους , παρουσίασαν μία εξαιρετική αναπαράσταση της Δίκης του Κολοκοτρώνη και του Δημήτρη Πλαπούτα μέσα στο ιστορικό κάστρο Παλαμήδι και κάτω από τις φυλακή που είχαν τον Γέρο του Μοριά.

Τα παιδιά με τις παραδοσιακές φορεσιές τους συμμετείχαν στην αναπαράσταση ξεδιπλώνοντας κάθε στιγμή της ιστορικής Δίκης που έγινε στο Ναύπλιο. Η εκδήλωση έγινε με την συνεργασία και την άδεια της εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας . Η όλη εκδήλωση έκλεισε με ξενάγηση των παιδιών στο κάστρο και με χορευτικά από όλες τις τάξεις του Δημοτικού σχολείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων