04/02/2022 04/02/2022 Ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος παρέστησαν, σήμερα Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου, στην τελετή παράδοσης- παραλαβής καθηκόντων του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ), που πραγματοποιήθηκε στην αεροπορική βάση Λάρισας κατά την οποία, ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς παρέδωσε τα καθήκοντα του στον αντιπτέραρχο Γεώργιο Φασούλα. “Η Πολεμική Αεροπορία...
04 Φεβρουαρίου, 2022 - 19:48
Τελευταία ενημέρωση: 04/02/2022 - 21:17

Παναγιωτόπουλος από Λάρισα: «Η Πολεμική Αεροπορία έχει ενισχυθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια»

Διαδώστε:
Παναγιωτόπουλος από Λάρισα: «Η Πολεμική Αεροπορία έχει ενισχυθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια»

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος παρέστησαν, σήμερα Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου, στην τελετή παράδοσης- παραλαβής καθηκόντων του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ), που πραγματοποιήθηκε στην αεροπορική βάση Λάρισας κατά την οποία, ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς παρέδωσε τα καθήκοντα του στον αντιπτέραρχο Γεώργιο Φασούλα. “Η Πολεμική Αεροπορία έχει ενισχυθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια αλλά ασφαλώς η προσπάθεια συνεχίζεται. Και στην προσπάθεια αυτή έχουμε δίπλα μας τη διοίκηση του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας σε μία συλλογική προσπάθεια με απτά αποτελέσματα” τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Παρόντες ήταν επίσης οι βουλευτές Μάξιμος Χαρακόπουλος, Χρήστος Κέλλας, Στεργιανή Μπίζιου, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Αγοραστός, καθώς και εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης και φορέων.

Αναφερόμενος στην ΑΤΑ, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε ότι «πρόκειται για την “αιχμή του δόρατος” της Πολεμικής Αεροπορίας σε επίπεδο διοίκησης και φυσικά αυτό που έχω να πω είναι ότι ο αγώνας για μία ακόμα πιο αξιόμαχη Πολεμική Αεροπορία συνεχίζεται. Δεν υπάρχει σημείο ικανοποίησης. Δεν υπάρχει σημείο κορεσμού».

Ακόμη ο κ. Παναγιωτόπουλος ευχήθηκε «καλή θητεία, καλή δύναμη, καλή επιτυχία στον νέο αρχηγό» ενώ αναφερόμενος στον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας αντιπτέραρχο Θ. Μπουρολιά προσέθεσε: «Καλή δύναμη, καλή θητεία». «Είμαστε περήφανοι και σίγουροι ότι η Πολεμική Αεροπορία βρίσκεται σε καλά χέρια» κατέληξε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Παρών και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ

Στην τελετή παρευρέθησαν, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας Αντώνιος Οικονόμου, ο δοικητής 1ης Στρατιάς αντιστράτηγος Πέτρος Δεμέστιχας, ο αρχηγός Στόλου αντιναύαρχος Παναγιώτης Λυμπέρης, ανώτατοι αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας, οι διοικητές μονάδων του ΑΤΑ, αντιπροσωπείες αξιωματικών και υπαξιωματικών, επίτιμοι αρχηγοί ΓΕΑ και ΑΤΑ, καθώς και αντιπροσωπείες ενώσεων αποστράτων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων