06/12/2019 06/12/2019 Με την πάνδημη λιτανεία της ιεράς εικόνος και του τεμαχίου λειψάνου του Αγίου Νικολάου, ολοκληρώθηκαν οι εόρτιες λατρευτικές εκδηλώσεις επί τη μνήμη του Αγίου Νικολάου Επισκόπου Μύρων της Λυκίας, στην Καλλιθέα. Πριν από λίγο, τελέστηκε μεθέορτος Εσπερινός και εν συνεχεία η περιφορά στους δρόμους γύρω από τον Ναόν. Της λιτανείας προεξήρχε ο Επίσκοπος Ανδρούσης κ....
06 Δεκεμβρίου, 2019 - 17:54
Τελευταία ενημέρωση: 06/12/2019 - 18:39

Πάνδημη Λιτάνευση του Αγίου Νικολάου στην Καλλιθέα

Διαδώστε:
Πάνδημη Λιτάνευση του Αγίου Νικολάου στην Καλλιθέα

Με την πάνδημη λιτανεία της ιεράς εικόνος και του τεμαχίου λειψάνου του Αγίου Νικολάου, ολοκληρώθηκαν οι εόρτιες λατρευτικές εκδηλώσεις επί τη μνήμη του Αγίου Νικολάου Επισκόπου Μύρων της Λυκίας, στην Καλλιθέα.

Πριν από λίγο, τελέστηκε μεθέορτος Εσπερινός και εν συνεχεία η περιφορά στους δρόμους γύρω από τον Ναόν.

Της λιτανείας προεξήρχε ο Επίσκοπος Ανδρούσης κ. Κωνστάντιος με τη συμμετοχή πολλών ιερέων και εκατοντάδων πιστών, που πλημμύρισαν τους δρόμους της Καλλιθέας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

Στο τέλος, ο προϊστάμενος του Ναού, Αρχιμανδρίτης Νικόλαος Κλάδης, ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν και συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της πανηγύρεως ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα παιδιά των κατηχητικών συνάξεων που ζωντανεύουν την ενορία.

Ο Ναός εκτός από την μνήμη του Αγίου Νικολάου, γιορτάζει διπλά καθώς άγει την ονομαστική του εορτή ο προϊστάμενος π. Νικόλαος, ο οποίος δέχθηκε ευχές μετά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΦΩΤΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΕΡΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων