16/07/2020 16/07/2020 Τελέστηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός στον εορτάζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στην Ηλιούπολη, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βρεσθένης κ. Θεοκλήτου και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ισπανίας κ. Πολυκάρπου. Οι πιστοί προσήλθαν στον Ιερό Ναό από νωρίς κρατώντας τις αποστάσεις στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης και αντιμετώπισης του κινδύνου διασποράς του νέου κορωνοϊού Covid-19.  Ο προϊστάμενος του...
16 Ιουλίου, 2020 - 21:20
Τελευταία ενημέρωση: 16/07/2020 - 21:07

Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης

Τελέστηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός στον εορτάζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στην Ηλιούπολη, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βρεσθένης κ. Θεοκλήτου και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ισπανίας κ. Πολυκάρπου. Οι πιστοί προσήλθαν στον Ιερό Ναό από νωρίς κρατώντας τις αποστάσεις στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης και αντιμετώπισης του κινδύνου διασποράς του νέου κορωνοϊού Covid-19. 

Ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Πανοσολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου παρουσίασε στους πιστούς τους Αρχιερείς ενώ ευχήθηκε καλή δύναμη και η Αγία Μαρίνα να προστατεύει της οικογένειες τους.

Αύριο θα τελεστεί Θεία Λειτουργία και το απόγευμα Ιερά Λιτανεία στους δρόμους της ενορίας.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο π. Ευάγγελος Παπανικολάου ιατρός και κληρικός της Ιεράς  Μητροπόλεως Καμερούν.

Ρεπορτάζ – Γιώργος Φερδής

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων