07/07/2021 07/07/2021 Με λαμπρότητα  εορτάστηκε  την Τετάρτη  7 Ιουλίου 2021 η μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Κυριακής στο ομώνυμο πανηγυρίζον  παρεκκλήσιο στην Ερέτρια. Τον Πανηγυρικό Εσπερινό την παραμονή και ανήμερα της εορτής την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ερέτριας Πρωτοπρεσβύτερος Θεοφάνης Παπαγεωργίου με την συμμετοχή των ιεροψαλτών και των πιστών. Επίσης στην Θεία...
07 Ιουλίου, 2021 - 18:14
Τελευταία ενημέρωση: 07/07/2021 - 17:47

Πανηγύρισε το Παρεκκλήσιο της Αγίας Κυριακής στην Ερέτρια

Διαδώστε:
Πανηγύρισε το Παρεκκλήσιο της Αγίας Κυριακής στην Ερέτρια

Με λαμπρότητα  εορτάστηκε  την Τετάρτη  7 Ιουλίου 2021 η μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Κυριακής στο ομώνυμο πανηγυρίζον  παρεκκλήσιο στην Ερέτρια.

Τον Πανηγυρικό Εσπερινό την παραμονή και ανήμερα της εορτής την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ερέτριας Πρωτοπρεσβύτερος Θεοφάνης Παπαγεωργίου με την συμμετοχή των ιεροψαλτών και των πιστών.

Επίσης στην Θεία Λειτουργία που τελέστηκε σήμερα το πρωί συμμετείχαν με την παρουσία τους και βάση των υγειονονικών μέτρων οι ευλαβείς πιστοί στο ευπρεπισμένο για την εορτή της παρεκκλήσιο της Αγίας Κυριακής μερίμνη του εφημέριου του εκκλησιαστικού συμβουλίου και πολλών εθελοντών της ενορίας.

Φωτογραφίες Ηρακλής Κοκκάλας – Δημήτριος Πετρογιάννης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων