21/06/2021 21/06/2021 Την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος επισκέφθηκε την 110 Πτέρυγα Μάχης (ΠΜ) στη Λάρισα, στο πλαίσιο παρακολούθησης της τρέχουσας δραστηριότητας μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) και της προσωπικής επαφής με το προσωπικό τους. Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, αφού ενημερώθηκε για την επιχειρησιακή δραστηριότητα της ημέρας, μετέβη στην 337 Μοίρα όπου λαμβάνοντας...
21 Ιουνίου, 2021 - 15:29
Τελευταία ενημέρωση: 21/06/2021 - 15:13

Πάνω από το Άγιον Όρος πέταξε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ

Διαδώστε:
Πάνω από το Άγιον Όρος πέταξε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ

Την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος επισκέφθηκε την 110 Πτέρυγα Μάχης (ΠΜ) στη Λάρισα, στο πλαίσιο παρακολούθησης της τρέχουσας δραστηριότητας μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) και της προσωπικής επαφής με το προσωπικό τους.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, αφού ενημερώθηκε για την επιχειρησιακή δραστηριότητα της ημέρας, μετέβη στην 337 Μοίρα όπου λαμβάνοντας μέρος σε προγραμματισμένη επιχειρησιακή εκπαίδευση, συμμετείχε με τον Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχο (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά σε πτήση ζεύγους διθέσιων Αεροσκαφών (Α/Φ) F-16, στο Βόρειο, Κεντρικό και Ανατολικό Αιγαίο.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της πτήσης ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος βρέθηκε και  από το κελλί του Αγίου Μηνά στη Βίγλα του Αγίου Όρους δείχνοντας με τον τρόπο αυτό την ευγνωμοσύνη στους Αγιορείτες πατέρες που προσεύχονται για την πατρίδα και το λαό μας.

Φωτογραφία: Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων