07/12/2019 07/12/2019 Μετά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων επί τη εορτή του Πολιούχου Σύρου Αγίου Νικολάου, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, κομίζων προς ευλογίαν το ιερό απότμημα εκ των τίμιων λειψάνων του Αγίου μετέβη στην ελλιμενισμένη στο λιμάνι της Ερμούπολής ΤΠΚ “ΣΤΑΡΑΚΗΣ”, η οποία, κατόπιν εντολής του Ενδοξοτάτου Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναυάρχου Νικολάου Τσούνη ΠΝ, απέδωσε...
07 Δεκεμβρίου, 2019 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 07/12/2019 - 18:28

Πάνω στην ΤΠΚ “ΣΤΑΡΑΚΗΣ” τα ιερά λείψανα του Αγίου Νικολάου

Διαδώστε:
Πάνω στην ΤΠΚ “ΣΤΑΡΑΚΗΣ” τα ιερά λείψανα του Αγίου Νικολάου

Μετά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων επί τη εορτή του Πολιούχου Σύρου Αγίου Νικολάου, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, κομίζων προς ευλογίαν το ιερό απότμημα εκ των τίμιων λειψάνων του Αγίου μετέβη στην ελλιμενισμένη στο λιμάνι της Ερμούπολής ΤΠΚ “ΣΤΑΡΑΚΗΣ”, η οποία, κατόπιν εντολής του Ενδοξοτάτου Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναυάρχου Νικολάου Τσούνη ΠΝ, απέδωσε τιμές στον Άγιο Νικόλαο, συνερχάρη τον Κυβερνήτη, Πλωτάρχη Διονύσιο Καπανδρίτη, και το πλήρωμά της, προσέφερε εικόνα του Αγίου και ευλογίες και τους ευχήθηκε υγεία και καλά, ασφαλή και ειρηνικά ταξίδια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΦΩΤΟ: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΥΡΟΥ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων