20/06/2020 20/06/2020 Ο αστυνομικός των Ειδικών Δυνάμεων της Αστυνομίας του Μαυροβουνίου Μπόρις Γιάνκοβιτς “έβγαλε την στολή του” λόγω της βίας της αστυνομίας. Παραιτήθηκε από αστυνομικός γιατί δεν συμφωνεί με την άσκηση της βίας κατά του λαού του Θεού και της Εκκλησίας που διατάζουν οι ανώτεροι του. Την κίνηση αυτή χαιρέτησαν με μεγάλο ενθουσιασμό πάρα πολλοί στο Μαυροβούνιο, ενώ...
20 Ιουνίου, 2020 - 22:38
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2020 - 22:55

Παραιτήθηκε από αστυνομικός γιατί διώκουν τον λαό του Θεού

Διαδώστε:
Παραιτήθηκε από αστυνομικός γιατί διώκουν τον λαό του Θεού

Ο αστυνομικός των Ειδικών Δυνάμεων της Αστυνομίας του Μαυροβουνίου Μπόρις Γιάνκοβιτς “έβγαλε την στολή του” λόγω της βίας της αστυνομίας. Παραιτήθηκε από αστυνομικός γιατί δεν συμφωνεί με την άσκηση της βίας κατά του λαού του Θεού και της Εκκλησίας που διατάζουν οι ανώτεροι του. Την κίνηση αυτή χαιρέτησαν με μεγάλο ενθουσιασμό πάρα πολλοί στο Μαυροβούνιο, ενώ τον χαρακτήρισαν ως έναν γενναίο ήρωα στους δύσκολους καιρούς που περνάει η χώρα τους.

Αμέσως, βρέθηκαν πολλοί επιχειρηματίες να του προσφέρουν εργασία ενθουσιασμένοι από την γενναία απόφασή του. Η πρώτη που προσφέρθηκε να του δώσει εργασία ήταν η εταιρεία Mediteran Εxpress.

Στο μεταξύ, αυξάνονται οι διεθνείς φωνές που δηλώνουν ότι ο Πρόεδρος Τζουκάνοβιτς και οι επίκαιροι νόμοι των αρχών του Μαυροβουνίου επιθυμούν να αρπάξουν την περιουσία της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας που υπάρχει στην περιοχή εδώ και 800 χρόνια.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων