01/11/2020 01/11/2020 Η Κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας συγκλόνισε την Ορθοδοξία σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο Μαυροβούνιος παγκοσμίου φήμης  καλαθοσφαιριστής Νίκολα Μίροτιτς με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρετά τον Μητροπολίτη κυρό Αμφιλόχιο σημειώνοντας “Σήμερα το πρωί οι ουρανοί ανοίγουν και το βασίλειο του Χριστού γίνεται πλουσιότερο με έναν δίκαιο άνθρωπο. Ο Χριστός, μπροστά...
01 Νοεμβρίου, 2020 - 9:40
Τελευταία ενημέρωση: 01/11/2020 - 9:30

“Παραμείνατε φωτεινός ακόμα και στο σκοτάδι”

Διαδώστε:
“Παραμείνατε φωτεινός ακόμα και στο σκοτάδι”

Η Κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας συγκλόνισε την Ορθοδοξία σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο Μαυροβούνιος παγκοσμίου φήμης  καλαθοσφαιριστής Νίκολα Μίροτιτς με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρετά τον Μητροπολίτη κυρό Αμφιλόχιο σημειώνοντας “Σήμερα το πρωί οι ουρανοί ανοίγουν και το βασίλειο του Χριστού γίνεται πλουσιότερο με έναν δίκαιο άνθρωπο. Ο Χριστός, μπροστά στον οποίο γονατίζατε όλη σας τη ζωή, σας έκανε να σηκωθείτε και να χαμογελάσετε. Εμείς, το ποίμνιό σας, είμαστε λυπημένοι για τον αποχωρισμό μας. Είναι πολύ δύσκολο για εμάς”. 

Ενώ συνέχισε “Ο ήχος της φωνής σας αντηχεί ακόμα σε όλους τους ανθρώπους που οδηγήσατε σταθερά και θαρραλέα με προσευχή στην καρδιά σας. Δεν κατάφεραν να σας σπάσουν. Μείνατε βράχος, αγαπητέ μας Επίσκοπε, ακόμα και όταν ήθελαν να σας διαλύσουν σε κομμάτια από όλες τις πλευρές, για να σας ταπεινώσουν και να σας κοροϊδεύουν. Παραμείνατε φωτεινός ακόμα στο σκοτάδι. Η σπίθα που αναφλέγεται από τον Χριστό την κάνατε να αναφλέξει σε πολλές καρδιές. Αντίο αγαπητέ Επίσκοπε, καλό ταξίδι στην Άνω Ιερουσαλήμ” ενώ κατέληξε τονίζοντας “Ήσασταν θνητός, δεν είστε πια!”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων