28/10/2021 28/10/2021 Κράτησε ψηλά τη σημαία, παρελαύνοντας μόνος στο βορειοδυτικότερο άκρο της χώρας, ο μικρός, μοναδικός μαθητής του δημοτικού σχολείου στο Μαθράκι Διαποντίων Νήσων, που βρίσκεται πάνω από την Κέρκυρα.  Αυτό που μέχρι πέρυσι φάνταζε όνειρο θερινής νυκτός για τους ελάχιστους και πλέον ηλικιωμένους κατοίκους του Μαθρακίου, μια μαθητική παρέλαση στις εθνικές εορτές, έγινε φέτος πραγματικότητα...
28 Οκτωβρίου, 2021 - 11:42
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2021 - 11:48

Παρέλασε ο μοναδικός μαθητής στο Μαθράκι (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Παρέλασε ο μοναδικός μαθητής στο Μαθράκι (ΒΙΝΤΕΟ)

Κράτησε ψηλά τη σημαία, παρελαύνοντας μόνος στο βορειοδυτικότερο άκρο της χώρας, ο μικρός, μοναδικός μαθητής του δημοτικού σχολείου στο Μαθράκι Διαποντίων Νήσων, που βρίσκεται πάνω από την Κέρκυρα.

Αυτό που μέχρι πέρυσι φάνταζε όνειρο θερινής νυκτός για τους ελάχιστους και πλέον ηλικιωμένους κατοίκους του Μαθρακίου, μια μαθητική παρέλαση στις εθνικές εορτές, έγινε φέτος πραγματικότητα μετά από 21 ολόκληρα χρόνια!

Ο 9χρονος Τάσος παρέλασε περήφανος στους πλακόστρωτους δρόμους του Μαθρακίου, σηκώνοντας ψηλά την ελληνική σημαία, αλλά και το εθνικό φρόνημα των κατοίκων του μικρού νησιού, που τον παρακολούθησαν χαρούμενοι.

Μοναδική ευχή του εννιάχρονου μαθητή είναι του χρόνου να παρελάσει και με άλλα παιδιά, που θα έρθουν να μείνουν μόνιμα στο νησί, για να δώσουν «πνοή» και χαρά στον τόπο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων