17/12/2021 18/12/2021 Στο μικροσκόπιο της Εισαγγελίας, μπαίνει η έκθεση Τσιόδρα-Λύδρα, για τις συνθήκες νοσηλείας στις ΜΕΘ κατά την πανδημία. Τα πορίσματα των δύο καθηγητών, του Σωτήρη Τσιόδρα και του Θεόδωρου Λύτρα, μπαίνουν στη λίστα για την προκαταρκτική εξέταση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία διερευνεί το σύνολο των καταγγελιών για τις συνθήκες στις ΜΕΘ. Τον ασκό του...
17 Δεκεμβρίου, 2021 - 17:13
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2021 - 0:05

Παρέμβαση εισαγγελέα για την έκθεση Τσιόδρα-Λύτρα

Διαδώστε:
Παρέμβαση εισαγγελέα για την έκθεση Τσιόδρα-Λύτρα

Στο μικροσκόπιο της Εισαγγελίας, μπαίνει η έκθεση Τσιόδρα-Λύδρα, για τις συνθήκες νοσηλείας στις ΜΕΘ κατά την πανδημία.

Τα πορίσματα των δύο καθηγητών, του Σωτήρη Τσιόδρα και του Θεόδωρου Λύτρα, μπαίνουν στη λίστα για την προκαταρκτική εξέταση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία διερευνεί το σύνολο των καταγγελιών για τις συνθήκες στις ΜΕΘ.

Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε πρόσφατα ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος ενώ στο παρελθόν έχουν γίνει καταγγελίες για VIP ΜΕΘ.

Με παρέμβαση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου διατάχθηκε διενέργεια εισαγγελικής έρευνας, για παράβαση καθήκοντος, η οποία τοποθετήθηκε στο πλαίσιο της ήδη υπάρχουσας προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται εδώ και καιρό με αφορμή καταγγελίες για θανάτους ασθενών εκτός ΜΕΘ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων