14/07/2021 15/07/2021 Το τρανταχτό θαύμα με το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στην Πάρο, όπως ήρθε ευρέως στη δημοσιότητα μέσω του Πρακτορείου Εκκλησιαστικών Ειδήσεων “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” στις 28 Ιουνίου, έκανε τον γύρο του διαδικτύου κατασυγκινώντας το ευσεβές πλήρωμα της Εκκλησίας. Μέσα στη δεινή πυρκαγιά, το εκκλησάκι που βρίσκεται στην περιοχή Χειρόλακας και ανάμεσα στα χωριά Κώστος και Λεύκες, έμεινε...
14 Ιουλίου, 2021 - 20:31
Τελευταία ενημέρωση: 15/07/2021 - 2:21

ΠΑΡΟΣ: Το θαύμα της Αγίας Παρασκευής μέσω drone (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
ΠΑΡΟΣ: Το θαύμα της Αγίας Παρασκευής μέσω drone (ΒΙΝΤΕΟ)

Το τρανταχτό θαύμα με το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στην Πάρο, όπως ήρθε ευρέως στη δημοσιότητα μέσω του Πρακτορείου Εκκλησιαστικών Ειδήσεων “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” στις 28 Ιουνίου, έκανε τον γύρο του διαδικτύου κατασυγκινώντας το ευσεβές πλήρωμα της Εκκλησίας. Μέσα στη δεινή πυρκαγιά, το εκκλησάκι που βρίσκεται στην περιοχή Χειρόλακας και ανάμεσα στα χωριά Κώστος και Λεύκες, έμεινε παντελώς ανέγγιχτο καθώς οι φλόγες μαίνονταν γύρω του και τα πάντα μετατρέπονταν σε κάρβουνο. Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστος είναι το χωριό και τόπος γέννησης του Αγίου Αθανασίου του Παρίου και οι Λεύκες το χωριό και τόπος γέννησης του Αγίου Ιωσήφ του Ησυχαστού.

 

 

Παρακολουθήστε πρόσφατη βιντεοσκόπηση μέσω drone όπου μαρτυρείται καταφάνερα και απο ψηλά ότι όλα γύρω από το εκκλησάκι της Αγίας κατεκάησαν αλλά εκείνο παρέμεινε ανέγγιχτο και ολόλευκο ανάμεσα στις πύρινες γλώσσες (Βίντεο – drone: Γιώργος Σιδέρης):

 

 

Άθικτο το δέντρο μέσα στο εκκλησάκι, άθικτη η ταμπέλα της Αγίας! Όλα γύρω σε αποστάσεις πολλών μέτρων καμμένα. “Δεν έχει μαυρίσει το εκκλησάκι!” μαρτυρεί η ερασιτεχνική κάμερα στις παρακάτω λήψεις στον περίβολο της Αγίας Παρασκευής (Βίντεο: Fb Γιάννης Βιδάλης).

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

 

 

Photo: Fb ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

Επιμέλεια: Κώστας Παναγόπουλος – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

Έρευνα στα social media: Γιώργος Βασιλείου – Πάρος

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων