14/08/2020 14/08/2020 Βάρεσαν δυνατά οι καμπάνες στην Εκατονταπυλιανή της Πάρου για την γιορτή της Παναγιάς, κατά την εσπέρα της 14ης Αυγούστου 2020. Την Παρασκευή, το μεσημέρι, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας υπεδέχθη τον προσκεκλημένο για την Πανήγυρη της Παναγίας Εκατονταπυλιανής Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ευρίπου κ. Χρυσόστομο και την συνοδεία του. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος προεξάρχει του Πανηγυρικού Εσπερινού στην πανηγυρίζουσα...
14 Αυγούστου, 2020 - 20:36
Τελευταία ενημέρωση: 14/08/2020 - 21:11

ΠΑΡΟΣ: Βαρούν οι καμπάνες για την Παναγιά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
ΠΑΡΟΣ: Βαρούν οι καμπάνες για την Παναγιά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Βάρεσαν δυνατά οι καμπάνες στην Εκατονταπυλιανή της Πάρου για την γιορτή της Παναγιάς, κατά την εσπέρα της 14ης Αυγούστου 2020. Την Παρασκευή, το μεσημέρι, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας υπεδέχθη τον προσκεκλημένο για την Πανήγυρη της Παναγίας Εκατονταπυλιανής Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ευρίπου κ. Χρυσόστομο και την συνοδεία του. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος προεξάρχει του Πανηγυρικού Εσπερινού στην πανηγυρίζουσα νήσο Πάρο.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ – ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΒΑΡΟΥΝ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ:

 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΑΙΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων