30/09/2021 30/09/2021 Δοξολογία τελέστηκε σήμερα, Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021, το πρωί στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη για την «Ημέρα Μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών». Στη δοξολογία, αλλά και στις εκδηλώσεις που ακολούθησαν παρέστη ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Αντώνιος Οικονόμου. Μετά τη δοξολογία, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού...
30 Σεπτεμβρίου, 2021 - 17:25
Τελευταία ενημέρωση: 30/09/2021 - 17:10

Παρουσία Γεν. Γραμματέα ΥΠΕΘΑ στην «Ημέρα Μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών»

Διαδώστε:
Παρουσία Γεν. Γραμματέα ΥΠΕΘΑ στην «Ημέρα Μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών»

Δοξολογία τελέστηκε σήμερα, Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021, το πρωί στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη για την «Ημέρα Μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών». Στη δοξολογία, αλλά και στις εκδηλώσεις που ακολούθησαν παρέστη ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Αντώνιος Οικονόμου.

Μετά τη δοξολογία, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, εκφώνησε ομιλία στον Ναό. Ακολούθως, ο κ. Οικονόμου μετέβη στο Μνημείο Εθνικών Ευεργετών, όπου και κατέθεσε στεφάνι.

Στην τελετή επίσης παρευρέθηκαν και κατέθεσαν στεφάνι: ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Κων/νος Γκιουλέκας, ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, κ. Γεώργιος Εμμανουήλ, ως εκπρόσωπος του Υφυπουργού, εκπρόσωποι του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, του Διοικητή Γ΄ΣΣ/NRDC–GR, του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας και του Συντονιστή Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος Κεντρικής, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Θεσσαλονίκης, καθώς και εκπρόσωποι λοιπών φορέων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων