11/11/2022 11/11/2022 Επίσκεψη στην ακριτική Καστοριά θα πραγματοποιήσει σήμερα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου προκειμένου να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο δήμος για τα 110 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης από τον Οθωμανικό ζυγό. Η πρόεδρος της Δημοκρατίας αναμένεται να φτάσει στις 11 το πρωί στο Μητροπολιτικό ναό της πόλης όπου θα παρευρεθεί στην...
11 Νοεμβρίου, 2022 - 8:31
Τελευταία ενημέρωση: 11/11/2022 - 7:59

Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας η Καστοριά τιμά τον Πολιούχο και τα Ελευθέρια της

Διαδώστε:
Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας η Καστοριά τιμά τον Πολιούχο και τα Ελευθέρια της

Επίσκεψη στην ακριτική Καστοριά θα πραγματοποιήσει σήμερα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου προκειμένου να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο δήμος για τα 110 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης από τον Οθωμανικό ζυγό.

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας αναμένεται να φτάσει στις 11 το πρωί στο Μητροπολιτικό ναό της πόλης όπου θα παρευρεθεί στην επίσημη δοξολογία ενώ θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο ηρώων στην πλατεία Μακεδονομάχων.

Στη συνέχεια θα παρακολουθήσει την παρέλαση των Αναπήρων Πολέμου, του Συλλόγου Απογόνων Μακεδονομάχων Καστοριάς, Μαθητών της Α’θμιας και Β’ θμιας Εκπαίδευσης, Προσκόπων, Τοπικών Πολιτιστικών και Κοινωνικών Συλλόγων καθώς και τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Καστοριάς θα προχωρήσει στην ανακήρυξη της Προέδρου της Δημοκρατίας σε Επίτιμη Δημότη Καστοριάς.

Η πόλη της Καστοριάς τιμά σήμερα με κάθε επισημότητα και σύμφωνα με την εκκλησιαστική τάξη και τον πολιούχο της Άγιο Μηνά.

Φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων