26/09/2022 26/09/2022 Για 25η διαδοχική χρονιά την Αγία Κάρα του Οσίου Δαυίδ του εν Ευβοία υποδέχθηκε το  304 Προκεχωρημένο Εργοστασίου Βάσης (304 ΠΕΒ) στο Βελεστίνο Μαγνησίας, το οποίο συμπλήρωσε 50 χρόνια ζωής. Στην έδρα του 304 Προκεχωρημένου Εργοστασίου Βάσης (304 ΠΕΒ) στο Βελεστίνο Μαγνησίας, πραγματοποιήθηκε η τελετή για τη συμπλήρωση 50 ετών λειτουργίας του Εργοστασίου, παρουσία του...
26 Σεπτεμβρίου, 2022 - 14:21
Τελευταία ενημέρωση: 26/09/2022 - 17:06

Παρουσία της Τιμίας Κάρας του Οσίου Δαυίδ οι εορτασμοί για τα 50 χρόνια ζωής του 304 ΠΕΒ

Διαδώστε:
Παρουσία της Τιμίας Κάρας του Οσίου Δαυίδ οι εορτασμοί για τα 50 χρόνια ζωής του 304 ΠΕΒ

Για 25η διαδοχική χρονιά την Αγία Κάρα του Οσίου Δαυίδ του εν Ευβοία υποδέχθηκε το  304 Προκεχωρημένο Εργοστασίου Βάσης (304 ΠΕΒ) στο Βελεστίνο Μαγνησίας, το οποίο συμπλήρωσε 50 χρόνια ζωής.

Στην έδρα του 304 Προκεχωρημένου Εργοστασίου Βάσης (304 ΠΕΒ) στο Βελεστίνο Μαγνησίας, πραγματοποιήθηκε η τελετή για τη συμπλήρωση 50 ετών λειτουργίας του Εργοστασίου, παρουσία του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Χρήστου Τριαντόπουλου και του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση ως εκπροσώπου του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, ο Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ) «ΘΗΣΕΑΣ» Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, καθώς και Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Παράλληλα με τον εορτασμό των 50 ετών, το Εργοστάσιο υποδέχθηκε για 25η διαδοχική χρονιά την Αγία Κάρα του Οσίου Δαυίδ του εν Ευβοία.

Ο Αρχηγός κατά την ομιλία του, επεσήμανε την τεράστια προσφορά του Εργοστασίου στα 50 έτη αδιάλειπτης λειτουργίας του, ευχαρίστησε το προσωπικό για την τεχνική υποστήριξη του αρματικού δυναμικού καθώς και για την διατήρηση της διαθεσιμότητάς του σε υψηλά επίπεδα και έδωσε κατευθύνσεις για την εκτέλεση της αποστολής του.

Πληροφορίες – Φωτογραφίες: Γενικό Επιτελείο Στρατού 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων