09/10/2019 09/10/2019 Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερωνύμου, πραγματοποιήθηκε, κατά την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019, η τιμητική εκδήλωση για τον μακαριστό Μητροπολίτη πρ. Θηβών και Λεβαδείας κυρό Νικόδημο και η παρουσίαση του βιβλίου του Αρχιμανδρίτη Ιωάννη Καραμούζη με τίτλο «Μητροπολίτης πρ. Θηβών και Λεβαδείας Νικόδημος Γραικός. Μία ζωή βγαλμένη από το Γεροντικό». Η παρουσίαση...
09 Οκτωβρίου, 2019 - 20:32
Τελευταία ενημέρωση: 09/10/2019 - 20:51

“Μία ζωή βγαλμένη από το Γεροντικό”

Διαδώστε:
“Μία ζωή βγαλμένη από το Γεροντικό”

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερωνύμου, πραγματοποιήθηκε, κατά την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019, η τιμητική εκδήλωση για τον μακαριστό Μητροπολίτη πρ. Θηβών και Λεβαδείας κυρό Νικόδημο και η παρουσίαση του βιβλίου του Αρχιμανδρίτη Ιωάννη Καραμούζη με τίτλο «Μητροπολίτης πρ. Θηβών και Λεβαδείας Νικόδημος Γραικός. Μία ζωή βγαλμένη από το Γεροντικό».

Η παρουσίαση έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συνοδικού Μεγάρου, ενώ, παρέστησαν, επίσης, αρκετοί Αρχιερείς, κλήρος και λαός.

Για την ζωή και το έργο του μακαριστού, αλλά και για το πόνημα του π. Ιωάννη μίλησαν ο Μητροπολίτης Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, ο κ. Ιωάννης Τσούρας, Διευθυντής του Ιδιαιτέρου Γραφείου του Αρχιεπισκόπου και ο κ. Αλέξανδρος Κατσιάρας, Γενικός Διευθυντής του Κλάδου Εκδόσεων της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος. Την εκδήλωση παρουσίαζε ο Δημοσιογράφος κ. Γιώργος Μυλωνάς, ενώ, μεταφραστής απέδιδε τους λόγους και στην νοηματική.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΦΩΤΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΕΡΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων