14/02/2022 14/02/2022 Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, σήμερα, Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022, εκπροσωπώντας το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, παρευρέθηκε στην τελετή παράδοσης – παραλαβής της Αρχηγίας του Πυροσβεστικού Σώματος, από τον απερχόμενο Αρχηγό Στρατηγό Π.Σ. ε.α. Στέφανο Κολοκούρη στον νέο Αρχηγό Αντιστράτηγο Π.Σ. Αλέξιο Ράπανο, στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, στην Κηφισιά. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν, σύσσωμη...
14 Φεβρουαρίου, 2022 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2022 - 15:45

Παρουσία Χαρδαλιά στην τελετή παράδοσης – παραλαβής της Αρχηγίας του Πυροσβεστικού Σώματος

Διαδώστε:
Παρουσία Χαρδαλιά στην τελετή παράδοσης – παραλαβής της Αρχηγίας του Πυροσβεστικού Σώματος

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, σήμερα, Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022, εκπροσωπώντας το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, παρευρέθηκε στην τελετή παράδοσης – παραλαβής της Αρχηγίας του Πυροσβεστικού Σώματος, από τον απερχόμενο Αρχηγό Στρατηγό Π.Σ. ε.α. Στέφανο Κολοκούρη στον νέο Αρχηγό Αντιστράτηγο Π.Σ. Αλέξιο Ράπανο, στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, στην Κηφισιά.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν, σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, οι τοπικές αρχές της Εκκλησίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι Αρχηγοί των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και εκπρόσωποι των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων