10/12/2019 10/12/2019 «Μέλι- Honey» τιτλοφορείται το νέο βιβλίο της σεφ Γιώτας Μήτσιου- Πολυχρονίδου. Το βιβλίο έγινε σε συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και περιλαμβάνει συνταγές της γνωστής σεφ οι οποίες βασίζονται στο κορυφαίο προϊόν της ελληνικής φύσης, στο μέλι. Την επιμέλεια είχαν οι Εκδόσεις Πανεπιστημίου Μακεδονίας μετά από ανάθεση του έργου από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή,...
10 Δεκεμβρίου, 2019 - 22:40
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2019 - 21:51

Παρουσίαση νέου βιβλίου με συνταγές με επίκεντρο το μέλι

Διαδώστε:
Παρουσίαση νέου βιβλίου με συνταγές με επίκεντρο το μέλι

«Μέλι- Honey» τιτλοφορείται το νέο βιβλίο της σεφ Γιώτας Μήτσιου- Πολυχρονίδου.

Το βιβλίο έγινε σε συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και περιλαμβάνει συνταγές της γνωστής σεφ οι οποίες βασίζονται στο κορυφαίο προϊόν της ελληνικής φύσης, στο μέλι.

Την επιμέλεια είχαν οι Εκδόσεις Πανεπιστημίου Μακεδονίας μετά από ανάθεση του έργου από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή, της οποίας αποτελεί και έκδοση το συγκεκριμένο βιβλίο.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019, στις 7 το απόγευμα στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή (Αίθουσα Seth Frank), στη Θέρμη (Μαρίνου Αντύπα 54).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων