16/11/2023 16/11/2023 Μία μοναδική παρουσίαση βιβλίου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών στην Κύπρο. Πρόκειται για την επιστημονική κατάθεση του Ομότιμου Καθηγητή Ανδρέα Καπαρδή, του Δρος Παναγιώτη Νικολαΐδη και των νομικών Μάριλυν Λιασή και Μαρκέλλας Μπιτσιούνη, που φέρει τον τίτλο: «Η Αστυνομία δίπλα στον πολίτη – Οι δικές τους εμπειρίες». Για την ξεχωριστή αυτή έκδοση μίλησε...
16 Νοεμβρίου, 2023 - 21:36
Τελευταία ενημέρωση: 16/11/2023 - 21:50

Παρουσίαση του βιβλίου «Η Αστυνομία δίπλα στον πολίτη – Οι δικές τους εμπειρίες» στην Κύπρο

Διαδώστε:
Παρουσίαση του βιβλίου «Η Αστυνομία δίπλα στον πολίτη – Οι δικές τους εμπειρίες» στην Κύπρο

Μία μοναδική παρουσίαση βιβλίου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών στην Κύπρο. Πρόκειται για την επιστημονική κατάθεση του Ομότιμου Καθηγητή Ανδρέα Καπαρδή, του Δρος Παναγιώτη Νικολαΐδη και των νομικών Μάριλυν Λιασή και Μαρκέλλας Μπιτσιούνη, που φέρει τον τίτλο: «Η Αστυνομία δίπλα στον πολίτη – Οι δικές τους εμπειρίες».

Για την ξεχωριστή αυτή έκδοση μίλησε ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Διακυβέρνησης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΡΙΚ κ. Γιώργος Κέντας και, εκ μέρους των συγγραφέων, αντιφώνησε ο Ομότιμος Καθηγητής κ. Ανδρέας Καπαρδής.

Η Εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομο Καλωσόρισμα από τον Δήμαρχο Λατσιών κ. Χρίστο Πιτταρά και ακολούθησαν οι χαιρετισμοί του Ομοτίμου Καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών και Προέδρου της Ελληνικής Εταιρείας Εγκληματολογίας κ. Ιακώβου Φαρσεδάκη, του Αρχηγού της Αστυνομίας Κύπρου κ. Στέλιου Παπαθεοδώρου και του Προέδρου της Επιτροπής Νομικών της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Νίκου Τορναρίτη.

Χαιρετισμό, επίσης, απηύθυνε και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, τον οποίο μετέφερε η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως κα Άννα Κουκκίδη-Προκοπίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ενδιαφέρον αυτό σύγγραμμα αποτελεί, μεταξύ άλλων, προϊόν εμπειρικής έρευνας, η οποία αναφέρεται στη δράση της Αστυνομίας και καταδεικνύει την ανθρωποκεντρική της διάσταση.

Παράλληλα, θα πρέπει να επισημανθεί ότι οι Συγγραφείς του έργου, δεν θα έχουν οποιοδήποτε οικονομικό όφελος από την πώληση του βιβλίου.

Όλα τα καθαρά έσοδα θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για την ενίσχυση του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο, Μια Ευχή».

Το βιβλίο διατίθεται προς πώληση από τις Εκδόσεις Hippassus (Αρσινόης 74, 1ος όροφος, 1010 Λευκωσία, τηλ. 22662250), στην τιμή των 15 ευρώ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων