07/06/2022 07/06/2022 Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 6 Ιουνίου 2022 σε κεντρικό εμπορικό κέντρο της Αθήνας, η παρουσίαση του βιβλίου του ιατρού Στέφανου Δημόπουλου: «ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΑΓΙΟΤΗΤΑΣ: Γέροντας Επιφάνιος Θεοδωρόπουλος και ο πνευματικός κόσμος της «Κεχαριτωμένης». Για το βιβλίο μίλησε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας Γέροντας Ελισαίος, ο συγγραφέας και ο Γιώργος...
07 Ιουνίου, 2022 - 16:20
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2022 - 17:28

Παρουσίαση βιβλίου για τον Γέροντα Επιφάνιο Θεοδωρόπουλο

Διαδώστε:
Παρουσίαση βιβλίου για τον Γέροντα Επιφάνιο Θεοδωρόπουλο

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 6 Ιουνίου 2022 σε κεντρικό εμπορικό κέντρο της Αθήνας, η παρουσίαση του βιβλίου του ιατρού Στέφανου Δημόπουλου: «ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΑΓΙΟΤΗΤΑΣ: Γέροντας Επιφάνιος Θεοδωρόπουλος και ο πνευματικός κόσμος της «Κεχαριτωμένης».

Για το βιβλίο μίλησε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας Γέροντας Ελισαίος, ο συγγραφέας και ο Γιώργος Μπάρλας, εκπαιδευτικός-ραδιοφωνικός παραγωγός, ο οποίος προλόγισε και την έκδοση.

Την εκδήλωση συντόνισε ο επιμελητής των εκδόσεων «Εν Πλω» π. Βασίλειος Αργυριάδης.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων