16/05/2019 16/05/2019 Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), μάς προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου του Σταύρου Κυπριανού με τίτλο: «Υπάρχουν Άγγελοι». Μία αληθινή ιστορία για το μεγαλείο της δωρεάς οργάνων. Χαιρετισμός: Βασίλης Πρωτοπαπάς, προϊστάμενος Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου. Θα μιλήσουν: ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος και ο Δρ. Μιχάλης Παπούλας Χειρούργος Μεταμοσχευτής. Συντονισμός:...
16 Μαΐου, 2019 - 17:43

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: «Υπάρχουν Άγγελοι» – Μία αληθινή ιστορία για το μεγαλείο της δωρεάς οργάνων

Διαδώστε:
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: «Υπάρχουν Άγγελοι» – Μία αληθινή ιστορία για το μεγαλείο της δωρεάς οργάνων

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), μάς προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου του Σταύρου Κυπριανού με τίτλο: «Υπάρχουν Άγγελοι». Μία αληθινή ιστορία για το μεγαλείο της δωρεάς οργάνων. Χαιρετισμός: Βασίλης Πρωτοπαπάς, προϊστάμενος Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου. Θα μιλήσουν: ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος και ο Δρ. Μιχάλης Παπούλας Χειρούργος Μεταμοσχευτής. Συντονισμός: Μαρία Αφροδίση – Χαραλάμπους.

Την Παρασκευή 31 Μαΐου στις 7 μμ, στο Αμφιθέατρο 1, κτήριο Τάσσος Παπαδόπουλος, Θέμιδος και Ιφιγένειας γωνία, Λεμεσός.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων