07/11/2019 07/11/2019 Στον Ι. Ναό Αγίων Αναργύρων, Ψυρρή, έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του αρχιμανδρίτη Παντελεήμονος Τσορμπατζόγλου, διδάκτορα θεολογίας, «Ο αυτοκράτορας Βαρδάνης- Φιλιππικός (711-713). Η εκκλησιαστική πολιτική του ως εισαγωγή στην εικονομαχία». “Είχα τη χαρά να το παρουσιάσω” γράφει ο κ. Θεόδωρος Φορτσάκης στο προσωπικό λογαριασμό του στο κοινωνικό δίκτυο Facebook. Η παιδική νεανική ορχήστρα «ΝΙΝΑ ΠΑΤΡΙΚΙΔΟΥ»...
07 Νοεμβρίου, 2019 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 07/11/2019 - 17:16

Παρουσιάστηκε το βιβλίο του Αρχιμ. Παντελεήμονος Τσορμπατζόγλου

Διαδώστε:
Παρουσιάστηκε το βιβλίο του Αρχιμ. Παντελεήμονος Τσορμπατζόγλου

Στον Ι. Ναό Αγίων Αναργύρων, Ψυρρή, έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του αρχιμανδρίτη Παντελεήμονος Τσορμπατζόγλου, διδάκτορα θεολογίας, «Ο αυτοκράτορας Βαρδάνης- Φιλιππικός (711-713). Η εκκλησιαστική πολιτική του ως εισαγωγή στην εικονομαχία».

“Είχα τη χαρά να το παρουσιάσω” γράφει ο κ. Θεόδωρος Φορτσάκης στο προσωπικό λογαριασμό του στο κοινωνικό δίκτυο Facebook.

Η παιδική νεανική ορχήστρα «ΝΙΝΑ ΠΑΤΡΙΚΙΔΟΥ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών πλαισίωσε την εκδήλωση με ωραία κομμάτια κλασικής μουσικής. Στον κήπο του ναού, όπου φιλοξενηθήκαμε στο τέλος, βρίσκεται το κελί του Παπαδιαμάντη.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων