07/11/2019 07/11/2019 Στον Ι. Ναό Αγίων Αναργύρων, Ψυρρή, έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του αρχιμανδρίτη Παντελεήμονος Τσορμπατζόγλου, διδάκτορα θεολογίας, «Ο αυτοκράτορας Βαρδάνης- Φιλιππικός (711-713). Η εκκλησιαστική πολιτική του ως εισαγωγή στην εικονομαχία». «Είχα τη χαρά να το παρουσιάσω» γράφει ο κ. Θεόδωρος Φορτσάκης στο προσωπικό λογαριασμό του στο κοινωνικό δίκτυο Facebook. Η παιδική νεανική ορχήστρα «ΝΙΝΑ ΠΑΤΡΙΚΙΔΟΥ»...
07 Νοεμβρίου, 2019 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 07/11/2019 - 17:16

Παρουσιάστηκε το βιβλίο του Αρχιμ. Παντελεήμονος Τσορμπατζόγλου

Διαδώστε:
Παρουσιάστηκε το βιβλίο του Αρχιμ. Παντελεήμονος Τσορμπατζόγλου

Στον Ι. Ναό Αγίων Αναργύρων, Ψυρρή, έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του αρχιμανδρίτη Παντελεήμονος Τσορμπατζόγλου, διδάκτορα θεολογίας, «Ο αυτοκράτορας Βαρδάνης- Φιλιππικός (711-713). Η εκκλησιαστική πολιτική του ως εισαγωγή στην εικονομαχία».

«Είχα τη χαρά να το παρουσιάσω» γράφει ο κ. Θεόδωρος Φορτσάκης στο προσωπικό λογαριασμό του στο κοινωνικό δίκτυο Facebook.

Η παιδική νεανική ορχήστρα «ΝΙΝΑ ΠΑΤΡΙΚΙΔΟΥ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών πλαισίωσε την εκδήλωση με ωραία κομμάτια κλασικής μουσικής. Στον κήπο του ναού, όπου φιλοξενηθήκαμε στο τέλος, βρίσκεται το κελί του Παπαδιαμάντη.

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων