17/04/2023 17/04/2023 Με την ευκαιρία της μεγάλης εορτής του Πάσχα το «Ίδρυμα Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού» -διά εκπροσώπων τού Διοικητικού Συμβουλίου και Τακτικών Μελών- υποδέχθηκε στην Πάτρα τον Πρόεδρο του Πανεπιστημίου Singidunum – Βελιγραδίου, Πρύτανη και Καθηγητή κ. Milovan Stanisić. Την Μεγάλη και Αγία Εβδομάδα επισκέφθηκε διάφορους Ιερούς Ναούς της Μητροπόλεως Πατρών. Την Αναστάσιμη Παννυχίδα και ακολούθως...
17 Απριλίου, 2023 - 20:47
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2023 - 21:04

Πάσχα στην Πάτρα έκανε ο Πρόεδρος του Πανεπιστημίου Singidunum–Βελιγραδίου

Διαδώστε:
Πάσχα στην Πάτρα έκανε ο Πρόεδρος του Πανεπιστημίου Singidunum–Βελιγραδίου

Με την ευκαιρία της μεγάλης εορτής του Πάσχα το «Ίδρυμα Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού» -διά εκπροσώπων τού Διοικητικού Συμβουλίου και Τακτικών Μελών- υποδέχθηκε στην Πάτρα τον Πρόεδρο του Πανεπιστημίου Singidunum – Βελιγραδίου, Πρύτανη και Καθηγητή κ. Milovan Stanisić.

Την Μεγάλη και Αγία Εβδομάδα επισκέφθηκε διάφορους Ιερούς Ναούς της Μητροπόλεως Πατρών. Την Αναστάσιμη Παννυχίδα και ακολούθως την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία παρακολούθησε στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα όπου και συναντήθηκε με τον οικείο Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο.

Για ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος συζήτησαν ο ιδρυτής του Ιδρύματος – Καθηγητής Αθανάσιος Αγγελόπουλος και ο επίσημος προσκεκλημένος. Ο κ. Milovan Stanisić είναι γνωστός για τα ιδιαίτερα φιλελληνικά του αισθήματα.

“Η επίσκεψη τίμησε το Ίδρυμα και την πόλη μας!”, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δ.Σ. «Ι.Ε.Θ.Π. Πάτρας».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων