01/03/2019 01/03/2019 Η  φιλανθρωπική και ιεραποστολική ομάδα ¨από καρδιάς» της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής διοργανώνει  ακόμη μία χρονιά με την βοήθεια  πολλών εθελοντών ένα υπέροχο Πασχαλινό παζάρι για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού και ιεραποστολικού  της έργου σε Ελλάδα και Ουγκάντα. Ξεικνάει τη Δευτέρα 8  έως την Τρίτη 9 Απριλίου 2019 στο Μερόπειο Ίδρυμα που βρίσκεται...
01 Μαρτίου, 2019 - 11:20

Πασχαλινό παζάρι για το φιλανθρωπικού έργο σε Ελλάδα και Ουγκάντα

Διαδώστε:
Πασχαλινό παζάρι για το φιλανθρωπικού έργο σε Ελλάδα και Ουγκάντα
Η  φιλανθρωπική και ιεραποστολική ομάδα ¨από καρδιάς» της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής διοργανώνει  ακόμη μία χρονιά με την βοήθεια  πολλών εθελοντών ένα υπέροχο Πασχαλινό παζάρι για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού και ιεραποστολικού  της έργου σε Ελλάδα και Ουγκάντα.
Ξεικνάει τη Δευτέρα 8  έως την Τρίτη 9 Απριλίου 2019 στο Μερόπειο Ίδρυμα που βρίσκεται στην οδό Διονυσίου του Αρεοπαγίτου 45 ( πεζόδρομος) στην Αθήνα από τις 10π.μ. έως  τις 8.00μ.μ.

Μεταξύ άλλων θα βρείτε υπέροχες πασχαλινές λαμπάδες υπέροχα δώρα,πρωτότυπες πασχαλινές κατασκευές και υπέροχα γλυκίσματα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων